Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Femme Fatale» που κυκλοφόρησε το 2011, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επανέρχεται δυναμικά με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Scream & Shout» που αποτελεί συνεργασία της νεαρής ποπ σταρ με τον ράπερ των Black Eyed Peas, Γουίλ Αϊ Αμ.

Οι δύο σταρ έκαναν το λανσάρισμα του νέου τους βίντεο κλιπ το βράδυ της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια του δημοφιλούς μουσικού σόου ανάδειξης νέων ταλέντων «X Factor», στο οποίο η πριγκίπισσα της ποπ διατελεί χρέη κριτή.

Η 30χρονη σταρ λαμπερή και ανανεωμένη εμφανίζεται σαν ένα θηλυκό ρομπότ με εφαρμοστή μαύρη μίντι φούστα και κοντό εφαρμοστό τοπ που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ το γενικότερο λουκ της θυμίζει το φουτουριστικό στιλ Versace της δεκαετίας του 90.

«Βγαίνω στην σκηνή τώρα, αλλά θα επιστρέψω… ανυπομονώ να ακούσω πως σας φάνηκε το βίντεο κλιπ!!!» έγραψε η Μπρίτνεϊ στο twitter της λίγο πριν την πρεμιέρα του «Scream & Shout».

«Ουάου!!! Νιώθω ενθουσιασμένος και γεμάτος ενέργεια τώρα!!! Θέλω να ουρλιάξω και να φωνάξω (Scream & Shout)… Σας ευχαριστώ όλους πολύ…» ήταν το αντίστοιχο μήνυμα του Γουίλ Αϊ Αμ στο twitter, ενώ πρόσθεσε ότι η συνεργασία με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν μια από τις καλύτερες που είχε ποτέ.