Η ΄Οπρα Γουίνφρεϊ πιστεύει ότι δεν υπήρξε ποτέ άλλος σταρ σαν τον Τζάστιν Μπίμερ. Η διάσημη τηλεπερσόνα έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος της συνέντευξης που πήρε από τον 18χρονο ποπ είδωλο στην Oprah’s Next Chapter και θα προβληθεί στις 25 Νοεμβρίου μέσα από τις συχνότητες του καλωδιακού καναλιού της Όπρα OWN.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Γουίνφρεϊ η πορεία του Μπίμπερ προς την κορυφή ενισχύθηκε ιδιαίτερα από την ανταπόκριση που έχει στα social media, δεδομένου ότι μόνο σε ένα από αυτά, δηλαδή στο Twitter έχει 30.000.000 followers.

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ένα φαινόμενο των καιρών μας», είπε η ΄Οπρα Γουίνφρεϊ για τον σταρ _ ο οποίος, σημειωτέον, είναι και πάλι ζευγάρι με την ηθοποιό και τραγουδίστρια, Σελίνα Γκομέζ _ αναφερόμενη στον τεράστιο αριθμό των θαυμαστών του Μπίμπερ τον οποίο και συνέκρινε με τον ΄Ελβις Πρίσλεϊ, τους Beatles και τον Μάικλ Τζάκσον.

«Ποτέ δεν υπήρξε κανένας σταρ σαν κι εσένα. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό;», ρωτάει εν συνεχεία η ΄Οπρα Γουίνφρεϊ τον Τζάστιν Μπίμπερ. «Τι εννοείς μ’ αυτό;» τη ρωτάει κι εκείνος με τη σειρά του για να εξηγήσει εκείνη στη συνέχεια ότι ακόμα και οι προαναφερθέντες θρύλοι που άλλαξαν το πρόσωπο της μουσικής δεν είχαν το δικό του ξεκίνημα. «Εσύ είσαι ένα προϊόν των social media» υπογράμμισε η Όπρα. «Γι’ αυτό ποτέ δεν έχει υπάρξει άλλος σταρ σαν κι εσένα», καταλήγει.