Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Royal Variety Performance» γιόρτασε την 100ή επέτειό της με ένα εντυπωσιακό σόου στο Royal Albert Hall, με παρούσα την Βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Δούκα του Εδιμβούργου.

Με οικοδεσπότη τον Ντέιβιντ Γουάλιαμς ο οποίος εμφανίστηκε στην σκηνή ως άλλος Τζέιμς Μποντ και ένα πλήθος λαμπερών καλλιτεχνών να ερμηνεύουν τις επιτυχίες τους πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι.

Τα βρετανικά συγκροτήματα Girls Aloud και One Direction, αλλά και οι Κάιλι Μινόγκ, Αλίσια Κις, Νιλ Ντέιμοντ και Άντρεα Μποτσέλι ήταν ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς που ανέβηκαν στην σκηνή του Royal Albert Hall.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την σοπράνο Κάθριν Τζέκινς να τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Βρετανίας, ενώ η διάσημη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα ανέβηκε αργότερα στην σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον Πλάθιντο Ντομίνγκο.

Να σημειώσουμε ότι στο τέλος της βραδιάς η Βασίλισσα Ελισάβετ συνεχάρη έναν έναν, όλους του καλλιτέχνες για τις ερμηνείες τους αλλά και για την συμμετοχή τους.

Η εκδήλωση «Royal Variety Performance», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1912, θα προβληθεί από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV1 στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ τα έσοδα από την χθεσινό sold out σόου θα διατεθούν στο The Entertainment Artistes’ Benevolent Fund (EABF), έναν οργανισμό ο οποίος στηρίζει τους καλλιτέχνες στη Βρετανία που έχουν ανάγκη.