Ούτε δέκα, ούτε είκοσι χιλιάδες αλλά ένα εκατομμύριο δολάρια δέχτηκε ως προσφορά η Μάιλι Σάιρους προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό.

Η 19χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δέχτηκε κρούση από το Sex.com προκειμένου να κάνει ένα αισθησιακό remake του νέου της μουσικού βίντεο «Decisions» στο οποίο, ως γνωστόν, θα πρωταγωνιστήσει η σταρ πορνό ταινιών, Τζέσι ΄Αντριους.

Την εν λόγω πρόταση στη Μάιλι Σάιρους έκανε ο διευθυντής Media του Sex,com, Μάρτιν΄Ελισον, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ της ζήτησε στο νέο βίντεο κλιπ να αντικατασταθεί ο αρραβωνιαστικός της, Λίαμ Χεμσγουορθ, ο οποίος είναι ντυμένος μονόκερος και ανταλλάζει καυτά φιλιά με την Μάιλι Σάιρους με την την Τζέσι ΄Αντριους.

Οι άνθρωποι του Sex.com αφήνουν πλήρη ελευθερία στη Σάιρους όσον αφορά στο … πόσα ρούχα θέλει να πετάξει από πάνω της και αναφέρουν ότι τα μέλη του Sex.com στέλνουν e-mails συνέχεια εκλιπαρώντας (!) να δουν τη Σάιρους και την ΄Αντριους μαζί σε μια ταινία.

Αν σκεφτεί κανείς, καταλήγουν, το πόσο σέξι είναι και οι δύο, αυτό θα είναι το πιο δημοφιλές βίντεο όλων των εποχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζέσι ΄Αντριους δέχτηκε να συμμετάσχει στο remake. Αναμένεται η απάντηση της Σάιρους…