Πλήθος λαμπερών σταρ έδωσε το παρών στο «Lacma Art + Film Gala» που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, και το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Στάνλεϊ Κιούμπρικ και τον καλλιτέχνη Εντ Ρούσα.

Πιο συγκεκριμένα προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του γκαλά που διοργάνωσε το μουσείο LAMCA στο Λος Άντζελες, υπό τον τίτλο Art + Film για να τιμήσει τον σπουδαίο σκηνοθέτη και το οποίο είχε ταυτόχρονα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Από την Σάλμα Χάγιεκ, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Φρανσουά Αρνί Πινό, την Κάμερον Ντίαζ και την Εϊμι Άνταμς μέχρι τις νεότερες Κέρι Ουάσιγκτον, Ρόζι Χάντιγκτον Γουίτλεϊ, Άμπερ Βαλέτα, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Άμπερ Χερντ, Τζένιφερ Μόρισον και Γκίνιφερ Γκουντγουιν, οι σταρ της μεγάλης οθόνης εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους εμφανίσεις.

Ωστόσο, εκείνη που έκλεψε την παράσταση ήταν η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον. Η 43 χρονη ηθοποιός που συνοδευόταν από τον σύντροφό της Τζάστιν Θερού τράβηξε όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακότατο ντεκολτέ της.

Από τους λαμπερούς κυρίους του Χόλιγουντ, τα φωτογραφικά φλας μαγνήτισε ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος εμφανίστηκε μόνος, χωρίς την αγαπημένη του Κρίστεν Στιούαρτ, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι Άρμι Χάμερ, Γουίλ Φάρελ, Τομ Χανκς, Κρις Έβανς κ.α.

Ξεχωριστή προσκεκλημένη ήταν η χήρα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, η Γερμανίδα ηθοποιός Κριστιαν Κιούμπρικ, η οποία γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη το 1957 κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Paths of Glory».