Ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Τζέισον Τράγουικ θα γίνει μάλλον πριν το τέλος αυτού του χρόνου. Η τραγουδίστρια και μέλος της επιτροπής του αμερικανικού ριάλιτι «X-Factor» έχει πέσει με τα μούτρα στην προετοιμασία της μεγάλης μέρας που λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, σύμφωνα με την Huffington Post.

Η ποπ σταρ αρραβωνιάστηκε τον πρώην ατζέντη της τον περασμένο Δεκέμβριο και τελευταίως το ζευγάρι αγόρασε ένα σπίτι αξίας 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 30χρονη τραγουδίστρια που έχει δύο γιους από το γάμο της με τον χορευτή, Κέβιν Φεντερλάιν, έχει επίσης δύο γάμος στο ενεργητικό της.

Ο πρώτος ήταν με τον παιδικό της φίλο Τζέισον Αλεξάντερ σε μια τελετή στο Λας Βέγκας που διήρκεσε ακριβώς 55 ημέρες προτού ακυρωθεί τον Ιανουάριο του 2004 και ο δεύτερος με τον Φεντερλάιν που διήρκεσε περίπου τρία χρόνια. Το διαζύγιό τους βγήκε το 2007.

Μετά το διαζύγιο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πέρασε νευρικούς κλονισμούς και σοβαρή κατάθλιψη με αποτέλεσμα να περάσει υπό τη νομική επίβλεψη του πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, ο οποίος απέκτησε τον έλεγχο των προσωπικών και επαγγελματικών της υποθέσεων. Την καριέρα της ανέλαβε να προωθεί ο αγαπημένος της, Τζέισον Τράγουικ.