Σε ονειρεμένο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ ανακηρύχτηκε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αφήνοντας πίσω της ηθοποιούς, τραγουδίστριες και μοντέλα που «συναγωνίστηκαν» για την ίδια θέση σε μια ψηφοφορία στη Μεγάλη Βρετανία που διενήργησε η ιστοσελίδα «Μenkind»..

«Μας εξέπληξε το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν η Βρετανίδα γυναίκα που οι περισσότεροι θα ήθελαν πλάι στον Μποντ και τα gadgets του», ανέφερε ο εκπρόσωπος του «Menkind», Πολ Κράφτμαν.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ κατέκτησε την κορυφή της λίστας «Dream Girl Bond», αφήνοντας πίσω της διασημότητες όπως η τραγουδίστρια της ποπ και της r n b, Ριάνα, η ποπ σταρ Μπιγιονσέ Νόουλς, που βρέθηκαν στην δεύτερη και στην τρίτη θέση, καθώς επίσης και η χυμώδης ριάλιτι σταρ, Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Την λίστα συμπληρώνουν η Βρετανίδα τραγουδίστρια, Σέριλ Κόουλ, η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Μέγκαν Φοξ, η σέξι σταρ της πασαρέλας, Κέλι Μπρουκ, η Βρετανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός, Τζέσε Τζέι, η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον ενώ το top 10 κλείνει με το διάσημο μοντέλο Κέιτ Μος.