Τα απομνημονεύματα της Πάτι Σμιθ με τίτλο Just Kids θα μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη. Το βιβλίο εστιάζει στη ζωή της τραγουδίστριας αλλά και στην σχέση της με τον καλλιτέχνη Ρόμπερτ Μέιπλθορπ.

Τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Κρίστεν Στιούαρτ θα ήθελε για πρωταγωνιστές στην ταινία που θα αφορά στη ζωή και την σχέση της με τον διάσημο φωτογράφο Ρόμπερτ Μέιπλθορπ δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια Πάτι Σμιθ.

Τα απομνημονεύματά της με τίτλο Just Kids θα μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη, με τον Τζον Λόγκαν -τον άνθρωπο πίσω από την ταινία «Gladiator»- να διασκευάζει το σενάριο του βιβλίου της Πάτι Σμιθ που εστιάζει κυρίως στα πρώτα βήματα της ίδιας και του νεαρού και άγνωστου τότε Ρόμπερτ Μέιπλθορπ.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα την Κρίστεν Στιούαρτ και τον Ρόμπερτ Πάτινσον μαζί, όταν ήταν νεότεροι και σκέφτηκα ότι αυτά τα δύο παιδιά θα μπορούσαν πολύ εύκολα να ενσαρκώσουμε εμάς στο ξεκίνημά μας» ανέφερε στο EW.

«Υπάρχει κάτι στα μάτια του. Και ο Ρόμπερτ (Μέιπλθορπ) ήταν επίσης λίγο ντροπαλός και στωικός. Η Κρίστεν έχει μια ιδιαίτερη ποιότητα. Δεν είναι συμβατικά όμορφη, αλλά είναι χαρισματική» πρόσθεσε.

Επίσης η 66χρονη μουσικός και ποιήτρια δήλωσε πως είναι μεγάλη θαυμάστρια των Μία Γουασικοβσκα και Σάουαρς Ρονάν, ωστόσο υπογράμμισε πως ίσως ήταν καλύτερα να αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους δύο τελείως άγνωστοι νεαροί ηθοποιοί.

«Ο Ρόμπερτ και εγώ ήμασταν πολύ νέοι. Γύρω στα 20. Ήμασταν άγνωστοι και πιστεύω ότι άγνωστα και νέα πρέπει να είναι και τα παιδιά της ταινίας» συμπλήρωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια