Η φιλική του σχέση με την Ριάνα ήταν μία από τις αιτίες που οδήγησαν στον χωρισμό του ράπερ Κρις Μπράουν από την μέχρι πρόσφατα αγαπημένη του Καρουές Τραν.

«Αποφάσισα να μείνω μόνος και να δώσω το βάρος στην καριέρα μου… Αγαπώ την Καρουές, αλλά δεν θέλω να πληγώνεται εξαιτίας της φιλικής μου σχέσης με την Ριάνα» δήλωσε ο 23χρονος τραγουδιστής, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του.

Σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων ημερών ο Κρις Μπράουν φαίνεται πως είχε ένα ακόμη ρομαντικό ραντεβού με την Ριάνα, σε κλαμπ της Νέας Υόρκης. Ξένα δημοσιεύματα, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι το πρώην ζευγάρι -που χώρισε το 2009 ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό της Ριάνα από τον Κρις- αντάλλασσε καυτά φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο σταρ δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν και πάλι μαζί. Η Ριάνα δήλωσε πρόσφατα ότι έχει συγχωρέσει τον πρώην αγαπημένο της για το ατυχές περιστατικό του 2009 και πως έχει εξαιρετικά καλές σχέσεις μαζί του και πως θα τον αγαπά πάντα.

Κάπως έτσι φαίνεται πως αισθάνεται και ο 23χρονος ράπερ ο οποίος θυσίασε τον δεσμό του με το μοντέλο Καρουές Τραν για την… φιλική του σχέση με την Ριάνα.