Για την κατάθλιψη που της προκάλεσε ο χωρισμός της από τον Τομ Κρουζ αλλά και για τις αμέτρητες προσπάθειές της να γίνει μητέρα (που τελικά απέδωσαν καρπούς) μίλησε η Νικόλ Κίντμαν σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό Who.

Η 45χρονη ηθοποιός που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Τομ Κρουζ σε ηλικία 23 ετών για να χωρίσει το 2001 πιστεύει ότι το γεγονός πως παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία «ευθύνεται» για το διαζύγιο και τα ψυχολογικά προβλήματα που της προκάλεσε χωρίς, ωστόσο, να καταδικάζει το γάμο της.

«Παντρεύτηκα πολύ γρήγορα και σε πολύ μικρή ηλικία. Αλλά δεν μετάνιωσα διότι απέκτησα την Μπέλα και τον Κόνορ (σ.σ. τα δυο παιδιά που υιοθέτησε με τον Τομ Κρουζ) και είχα έναν καταπληκτικό γάμο για μια μεγάλη περίοδο».

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει, όταν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε στο γάμο της πέρασε μια έντονη περίοδο κατάθλιψης. Ωστόσο, προσέθεσε: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα απ’ όλα αυτά. ΄Ηταν όλα μέρος του ότι μεγάλωσα».

Η αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός είναι τώρα παντρεμένη με τον τραγουδιστή της κάντρι, Κιθ Ούρμπαν, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια βιολογική κόρη, την 4 ετών Σάντεϊ Ρόουζ και την 22 μηνών Φέιθ, γεννημένη από παρένθετη μητέρα.

Η ίδια παραδέχεται πως το γεγονός ότι δεν ήταν σε θέση να συλλάβει φυσιολογικά είχε μεγάλη επιρροή στην ψυχολογία της και ότι έμεινε βαθιά απογοητευμένη μετά από μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης μέχρι που το «θαύμα», η κόρη της, Σάντεϊ Ρόουζ ήρθε στον κόσμο.

«Προσπάθησα και προσπάθησα, απέτυχα και απέτυχα… Δοκίμασα ότι μπορεί κανείς να δοκιμάσει για να μείνω έγκυος….Οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες… Η Σάντεϊ είναι το θαύμα στη ζωή μου».