ΕΟΠΥΥ 28/9/12: Το τέλος του Ραγιαδισμού

ΕΟΠΥΥ 28/9/12: Το τέλος του Ραγιαδισμού | tovima.gr

Το τέλος του ραγιαδισμού είναι κοντά. Δε μπορεί να παραμένει μια ολόκληρη χώρα σκλαβωμένη επειδή κάποιοι το επιθυμούν. Δε μπορεί άλλο ο Έλληνας να είναι σκυφτός.. Κατεβαίνουμε με τους συναδέλφους από τη δουλειά στην Αθήνα για να ενωθούμε με όλο τον κόσμο. Η συμμορία των εθνοσωτήρων έδειξε πλέον καθαρά το πρόσωπο της αφήνοντας τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ αβοήθητους αφού πρώτα διασπάθισε τις εισφορές τους σκορπώντας τες στις τράπεζες της Ελβετίας.

Η ελληνική κοινωνία μπαίνει σε δρόμο χωρίς γυρισμό. Η υγεία και ο σεβασμός σε αυτή είναι το τελευταίο προπύργιο ήθους για μια χώρα που ισοπεδώνεται στο σύνολο της. Έτσι συνολική πρέπει να είναι η αντίδραση. Μη πιστεύετε πως όταν έρθει η σειρά σας για την αρένα, τα λιοντάρια θα είναι χορτάτα. Όλοι μαζί, χωρίς συνδικαλιστικές φατρίες και κλαδικές διεκδικήσεις, διατρανώνουμε την αντίθεση μας στην αποκτήνωση που ονόμασαν «προσαρμογή».

Τραβάμε γραμμή στεκόμαστε πάνω της και λέμε ΟΧΙ. Όχι δε μπορεί το 2012 άρρωστοι, ανάπηροι και ταλαιπωρημένοι άνθρωποι να πετιούνται στο δρόμο. Την Παρασκευή 28/9/12 η ελληνική κοινωνία βάζει μέτρα στους δυνάστες της. Την Παρασκευή 28/9/12 ξεκινά το τέλος του Ραγιαδισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk