Το να μιλήσει κάποιος για μια ασθένεια, όπως είναι ο καρκίνος του μαστού, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και η Εσι Βάινγκαρτεν , ιδρύτρια και παγκόσμια δημιουργική διευθύντρια της αγαπημένης εταιρείας Essie, το γνωρίζει. Για το καλό όλων των γυναικών, όμως, επιλέγει να μεταφέρει το μήνυμα της όσο πιο απλά γίνεται, τονίζοντας ότι 1 στις 8 γυναίκες θα έρθει αντιμέτωπη με την ασθένεια μια φορά στη ζωή της.

Είτε έχουμε επηρεαστεί από τον καρκίνο του μαστού άμεσα, είτε όχι, όλες νιώθουμε ότι αυτό που αξίζει είναι η συνέχιση της έρευνας για τη θεραπεία. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Essie δημιούργησε μια αποκλειστική συλλογή από βερνίκια νυχιών σε γλυκές, ροζ αποχρώσεις. Ενα μέρος των εσόδων της θα δοθεί στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του στήθους. Πρόκειται για ιδανικό δώρο με ουσιαστική σημασία, όχι μόνο για σας, αλλά και για τις φίλες και όλες τις γυναίκες στην οικογένειά σας.

Δείτε παρακάτω τα χρώματα που περιλαμβάνει η συλλογή «Breast Cancer Awareness 2012 Collection», αν και σας προειδοποιούμε: η επιλογή θα είναι δύσκολη!

Η ενδεικτική λιανική τιμή τους είναι τα 12,50€, ενώ θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο του 2012 σε επιλεγμένα κομμωτήρια, nails studios, spa και σαλόνια ομορφιάς.

I am strong – δυναμικό ροζ

Good Morning Hope- ιριδίζων, ημιδιάφανο ροζ

Check Up – παιχνιδιάρικο ροζ της ντάλιας

We’re in it Together – τριανταφυλλένιο ροζ