• Αναζήτηση
 • Λονδίνο 2012: Μια ανάσα από την πρόκριση Πλατανιώτη/Σολωμού στο ντουέτο

  Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Πλατανιώτη/ Σολωμού στο πρόγραμμά τους στις υποχρεωτικές ασκήσεις του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο «Ακουάτικς Σέντερ» του Λονδίνου

  Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Πλατανιώτη/ Σολωμού στο πρόγραμμά τους στις υποχρεωτικές ασκήσεις του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο «Ακουάτικς Σέντερ» του Λονδίνου.

  Το ελληνικό ντουέτο βαθμολογήθηκε με 89.200 και κατέλαβε την όγδοη θέση στο τεχνικό πρόγραμμα των αθλητριών και έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό της Τετάρτης.

  Οι δύο αθλήτριές μας θα αγωνισθούν και στο ελεύθερο πρόγραμμα τη Δευτέρα (17:00) όπου αναμένεται να έχουν ακόμα καλύτερη βαθμολόγηση. Οι βαθμοί που θα λάβουν οι αθλήτριες σε τεχνικό και ελεύθερο μέρος θα αρθροιστούν και οι καλύτερες δώδεκα θα περάσουν στον τελικό. Στα προκριματικά μετέχουν 24 ομάδες.

  Πρώτες ήταν οι Ρωσίδες Ναταλία Ιστσένκο/Σβετλάνα Ρομάσινα με 98.200 βαθμούς.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk