Εξαφανίστηκαν και αναζητούνται Μαζιώτης – Ρούπα

Ανησυχία στην ΕΛΑΣ από την εξαφάνιση τις τελευταίες έξι ημέρες των Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της πολυετούς δράσης του Επαναστατικού Αγώνα.Η δίκη διεξάγεται τους τελευταίους μήνες στο Εφετείο Κακουργημάτων

Ανησυχία στην ΕΛΑΣ από την εξαφάνιση τις τελευταίες έξι ημέρες των Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της πολυετούς δράσης του Επαναστατικού Αγώνα.Η δίκη διεξάγεται τους τελευταίους μήνες στο Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν εμφανιστεί στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου – η δεύτερη την Τρίτη – ενώ δεν έδωσαν και το παρών την 1η του μηνός στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων ως όφειλαν από τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή τους. Τελευταία φορά που παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων ήταν η 15η Ιουνίου.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ εκφράζουν φόβους ότι θα χαθούν τα ίχνη των δύο κατηγορούμενων και ήδη έχει σημάνει κινητοποίηση στις αρχές ασφαλείας.

Για τον Ν. Μαζιώτη και την Π. Ρούπα εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk