Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και το αθυρόστομο αρκουδάκι του -το οποίο έχει ζωντανέψει ως αποτέλεσμα μιας ευχής στην παιδική του ηλικία-, φαίνεται πως κέρδισαν τους φαν του κινηματογράφου.

Ο λόγος για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Σεθ ΜακΦάρλεν «Ted», σκηνοθέτη της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Family Guy», το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του box office συγκεντρώνοντας από την πρώτη εβδομάδα εξόδου του στους αμερικάνικους κινηματογράφους το ποσό των $54.1, αφήνοντας μάλιστα πίσω το «Magic Mike» του Στίβεν Σόντερμπεργκ με εισπράξεις $39.2 εκατομμύρια.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η ταινία κινουμένων σχεδίων «Brave», η οποία αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσε $34 εκατομμύρια. Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα το ντεμπούτο της εν λόγω παραγωγή της Disney/Pixar στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες συγκέντρωσε κέρδη $66.7 εκατομμυρίων, σημειώνοντας μάλιστα το 5ο καλύτερο άνοιγμα της Pixar.

Το top 5 του αμερικάνικου box office συμπληρώνουν τα «Madea’s Witness Protection» του Τάιλερ Πέρι με $26.4 εκατομμύρια και «Madagascar 3: Europe’s Most Wanted» με $11.8 εκατομμύρια.