• Αναζήτηση
 • Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα, θα ακολουθήσουν κ.ά.

  Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα, θα ακολουθήσουν κ.ά. | tovima.gr

  Θα ΣΑΣ ταράξουμε στην νομιμότητα : ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  Σύμφωνα με πληροφορίες, φεύγει από την κυβέρνηση και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος, ο οποίος θα υποβάλλει την παραίτησή του μετά και την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖA που τον εγκαλεί ότι δεν μπορεί ένας υπουργός να έχει offshore εταιρεία.

  Το θέμα ανακίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωση του επισήμανε ότι ο νόμος Ν. 3849/2010 (άρθρο 6) απαγορεύει ρητά υπουργοί και εν γένει πολιτικά πρόσωπα να συμμετέχουν σε εξωχώριες (offshore) εταιρίες. Επίσης ανέφερε για τον κ. Βερνίκο, ότι με την Υπουργική Απόφαση 3122.1/4566/24886 εγκρίθηκε η εγκατάσταση γραφείου ή υποκαταστήματος στην Ελλάδα της εταιρίας VERNICOS OFFSHORE GROUP S.A. με έδρα τα νησιά Μάρσαλ.

  Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι ο νόμος Ν. 3849/2010 (άρθρο 6) απαγορεύει ρητά υπουργοί και εν γένει πολιτικά πρόσωπα να συμμετέχουν σε εξωχώριες (offshore) εταιρίες.

  Με την υπουργική απόφαση 3122.1/4566/24886 εγκρίθηκε η εγκατάσταση γραφείου ή υποκαταστήματος στην Ελλάδα της εταιρίας VERNICOS OFFSHORE GROUP S.A. με έδρα τα νησιά Μάρσαλ.

  Γνώμες
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk