Το Νάσβιλ γιόρτασε εχθές βράδυ -Τετάρτη 6 Ιουνίου- στους ρυθμούς της κάντρι μουσικής.

Ο λόγος για την λαμπερή απονομή των CMT Music Awards 2012, που έγιναν στο Bridgestone Arena στην πόλη του Τενεσί και μεταδόθηκαν live από τον τηλεοπτικό μουσικό σταθμό CMT.

Τα CMT Music Awards βραβεύουν τα καλύτερα βίντεο κλιπ και τις καλύτερες εμφανίσεις καλλιτεχνών, ενώ βασίζονται σε ψήφους των θαυμαστών της κάντρι μουσικής.

Οικοδεσπότες του λαμπερού σόου ήταν οι Τόμπι Κιθ και Κρίστεν Μπελ, ενώ μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Κάρι Άντεργουντ που απέσπασε το βραβεία «Video of the Year» για το «Good Girl», ενώ μοιράστηκε τον τίτλο «Collaborative Video of the Year» με τον Μπραντ Πέισλι για το «Remind Me».

Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς ήταν και ο Λουκ Μπρίαν ο οποίος κέρδισε το βραβείο «Male Video of the Year» για το «I Don’t Want This Night to End», ενώ το αντίστοιχο γυναικείο παρέλαβε η Μιράντα Λάμπερτ για το «Over You».

Το «We Owned the Night» των Lady Antebellum αναδείχθηκε σε «Group Video of the Year», το «I Got You» των «Thompson Square» σε «Duo Video of the Year» και το «The Trouble With Girls» του Σκότι ΜακΚρέρι σε «USA Weekend Breakthrough Video of the Year».

Τέλος το βραβείο για την καλύτερη ερμηνεία της χρονιάς (CMT Performance of the Year) απέσπασε ο Τζέισον Αλντιν.