Κ. Κόστνερ: κατηγορείται για εξαπάτηση

Στίβεν Μπόλντουιν και Σπύρος Κοντογούρης εναντίον Κέβιν Κόστνερ.

Οι τρεις πρώην συνέταιροι της εταιρίας «Ocean Therapy Solutions» -η οποία κατασκευάζει ειδικές συσκευές διαχωρισμού πετρελαίου και νερού- βρίσκονται πλέον στα δικαστήρια με τους Μπόλντουιν και Κοντογούρη να κατηγορούν τον διάσημο ηθοποιό για εξαπάτηση.

Πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2010 οι δύο πρώτοι αποφάσισαν να πουλήσουν το μερίδιό τους από την επιχείρηση, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ότι η «Ocean Therapy Solutions» είχε συνάψει συμφωνία με την ΒΡ για την αγορά συσκευών διαχωρισμού πετρελαίου και νερού αξίας 52 εκατομμυρίων δολαρίων, έπειτα από την έκρηξη πετρελαιοπηγής της τελευταίας στο Κόλπο του Μεξικού που είχε ως αποτέλεσμα να χυθούν εκατομμύρια λίτρα αργού πετρελαίου στη θάλασσα.

Ο μικρότερος από τους αδελφούς Μπόλντγουιν και ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Σπύρος Κοντογούρης κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Κέβιν Κόστνερ υποστηρίζοντας ότι αν γνώριζαν για την εν λόγω συμφωνία θα είχαν πουλήσει τις μετοχές τους για πολύ περισσότερα χρήματα, αντί για τα μισό και το ενάμιση εκατομμύριο αντίστοιχα που εισέπραξαν, ενώ μήνυση κατέθεσε και ο 57χρονος σταρ εναντίον τους για αθέτηση συμβολαίου.

Να σημειώσουμε ότι εχθές ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής ενόρκων και η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk