Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία παράσταση «Ο Ηλίθιος» με αρκετές δόσεις συγκίνησης, γέλιου και τραγουδιού.

Ο λόγος για την «αυλαία» του θεάτρου Ακροπόλ που έπεσε μετά την τελευταία παράσταση του κλασικού έργου του Ντοστογιέφσκι σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού με το κοινό, τους ηθοποιούς και τους εργαζόμενους του θεάτρου να συμμετέχουν σ’ αυτή την γιορτή.

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά καθώς έτσι έκλεισε η πρώτη επιτυχημένη σεζόν του ανακαινισμένου θεάτρου «Ακροπόλ», το οποίο μπήκε σε μια νέα εποχή με την υποστήριξη του επιχειρηματία Θεοφάνη Κυρκινέζου, ο οποίος δοκίμασε να το ενισχύσει με ποιοτικές παραγωγές με την υπογραφή σημαντικών ανθρώπων του θεάτρου μεταξύ των οποίων ο Στάθης Λιβαθινός και οι συνεργάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο θέατρο Ακροπόλ κατά την παρθενική του περίοδο 2011-2012 παρουσιάστηκαν τέσσερις θεατρικές παραγωγές: ο «Ερωτόκριτος» και «Ο Ηλίθιος» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, καθώς επίσης και «Ο Πέτρος και ο λύκος» με τον Διονύση Σαββόπουλο και «Οι βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους» επ’ ευκαιρία του έτους Γκριμ. Εκεί ανέβηκε τέλος και η συμπαραγωγή με το ΚΘΒΕ «Αμαν Αμην» του Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και πολλές συναυλίες Ελλήνων και ξένων μουσικών.

Η γιορτή του τέλους της θεατρικής χρονιάς είχε και τη «νότα» του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος τραγούδησε αγαπημένα κομμάτια μαζί με την κιθάρα του και τους ηθοποιούς να τον ακομπανιάρουν, ενώ ο Στάθης Λιβαθινός ευχαρίστησε το θέατρο «Ακροπόλ» για την φιλοξενία και τη γενναιοδωρία του να στηρίζει τέτοιες παραγωγές και μάλιστα σε μια περίοδο τόσο δύσκολη όπως η σημερινή.