Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Δευτέρα 14 Μαϊου- η πρεμιέρα της ταινίας «What To Expect When You’re Expecting» στο φημισμένο Grauman’s Chinese Theatre στο Λος Άντζελες.

Οι δύο εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες της ταινίας Τζένιφερ Λόπεζ και Κάμερον Ντίαζ, μαγνήτισαν όπως ήταν φυσικό τα φωτογραφικά φλας.

Η εκρηκτική Λατίνα επέλεξε μια μάξι τουαλέτατης Maria Lucia Hohan σε αρχαιοελληνικό στιλ, σομόν απόχρωση και με ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ, αναδεικνύοντας τις σέξι καμπύλες της, ενώ η πιο «αθλητική» Κάμερον Ντίαζ προτίμησε ένα μαύρο μίνι φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα καλογυμνασμένα και υπέροχα πόδια της.

Οι δύο σταρ πόζαραν αγκαλιά για τους φωτογράφους, μίλησαν στους δημοσιογράφους και φυσικά δεν παρέλειψαν να υπογράψουν αυτόγραφα για τους θαυμαστές τους.

Να σημειώσουμε ότι την 42χρονη Τζένιφερ Λόπεζ συνόδευε στην λαμπερή εκδήλωση το νέο της αμόρε, ο 24χρονος Κάσπερ Σμαρτ.

Εξίσου εκθαμβωτικές ήταν και συμπρωταγωνίστριές τους Μπρούκλιν Ντέκερ, η οποία φόρεσε μια μάξι τουαλέτα του οίκου Giambattista Valli σε κίτρινες αποχρώσεις, η Άννα Κέντρικ που προτίμησε τους γήινους τόνους και την λάμψη των κρυστάλλων με τους οποίους ήταν διακοσμημένο το μίνι φόρεμα του Elie Saab που προτίμησε, αλλά και η πάντα κομψή Ελίζαμπεθ Μπανκς που επέλεξε ένα μίντι φόρεμα σε μαύρο-κόκκινο.

Όπως ήταν φυσικό από την πρεμιέρα της ταινίας δεν θα μπορούσε να λείπει και η Χάιντι Μούρκοφ συγγραφέας βιβλίου «What To Expect When You’re Expecting» στο οποίο είναι βασισμένη η ταινία.

Εκτός από τις κυρίες, το παρών στην εκδήλωση έδωσα και οι άντρες πρωταγωνιστές της ταινίας μεταξύ των οποίων οι Τσέιζ Κρόφορντ, Τόμας Λένον, Τζο Μανγκανιέλο, Ροντρίγκο Σαντόρο, Εμίρ Ταλάι κ.α.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του του Κιρκ Τζόουνς («Nanny McPhee», «Everybody’s Fine») είναι βασισμένο στο ομώνυμο best-seller της Χάιντι Μούρκοφ και την προσαρμογή του σενάριου συνυπογράφει η Χέδερ Χατς («Freaky Friday»).

Το στόρι της ταινίας αφορά στην μητρότητα και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια με τον ερχομό ενός παιδιού και πρόκειται για πέντε διαφορετικές αλλά αλληλοσυνδεόμενες ιστορίες. Η Τζουλς (Κάμερον Ντίαζ), TV-περσόνα του fitness και ο διάσημος χορευτής Έβαν (Μάθιου Μόρισον), βλέπουν τις λαμπερές ζωές τους να αναστατώνονται από το παιδί που περιμένουν.

Η δικηγόρος Γουέντι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), που είναι παλαβή με τα μωρά, βλέπει με άλλο μάτι τη γλύκα των εύκολων συμβουλών της όταν την παλαβώνουν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης.

Ο σύζυγος της, Γκάρι (Μπεν Φαλκον), κοντράρεται με τον σούπερ ανταγωνιστικό πατέρα του, του οποίου η κατά πολύ νεότερη σύζυγος (Μπρούκλιν Ντέκερ) περιμένει δίδυμα!

Η φωτογράφος Χόλι (Τζένιφερ Λόπεζ) περιμένει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με σκοπό να υιοθετήσει ένα παιδάκι, γεγονός που φρικάρει τον άντρα της, ο οποίος ζητά βοήθεια σε μία αντροπαρέα νέων μπαμπάδων. Τέλος, η Ρόζι (Άννα Κέντρικ) και ο Μάρκο (Τσέιζ Κρόφορντ) εκπλήσσονται όταν διαπιστώνουν πως μπορείς να πιάσεις παιδί πριν καν από το πρώτο ραντεβού…