Από ό,τι έχει έλθει στην αντίληψη μου ως σύνηθες πρώτοι στο ενδιαφέρων για τα κοινά δείχνουν το 70% που το I.Q είναι κάτω του μέσου όρου που το πρώτο μέλημα του είναι, αυτοπροβολή, και ατομικό συμφέρων. Που λόγο της χαμηλής νοημοσύνης που τα διακρίνει έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό των.

Π.Χ. Καρα αμαν αλης, Υπερόπτες, αυθάδης, ξερόλες, αδιάντροποι, ανεύθυνοι, το μόνο δικαιολογητικό χαμηλή νοημοσύνη. Αυτοί μας διοικούν, είναι καιρός να αναλάβει μέρος στα κοινά και το 30%. Επειδή βλέπω επιστρέφουν στα μεγάλα κόμματα πολλά άχρηστα στελέχη λόγο σκοπιμοτήτων, θα πρότεινα τη δημιουργία νέου κόμματος καθαρού. ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ.

Με όρους που να το διέπουν να είναι κάθε μέλος να δηλώνει την οικογενειακή του περιουσία όταν μπαίνει και όταν φεύγει. Σε περίπτωση ατασθαλιών σκανδάλων να του αφαιρείτε το παράνομο εισόδημα και το συνταξιοδοτικό δικαίωμα του ανάλογου χρόνου. Ο υπουργός δεν θα μπορεί να αλλάζει τον νόμο εύκολα, θα εισηγείται, θα μελετάται από εμπειρογνώμονες, και ενδιαφερόμενους φορείς, και θα εγκρίνεται η μη από το υπουργικό συμβούλιο η τη βουλή.

Το κράτος να είναι κράτος και όχι υποχείριο οποιαδήποτε ομάδας, κεφαλαίου, αγροτών, πολικάντηδων, μειοψηφιών, κ.α. ΟΙ νόμοι να εκτελούνται απόλυτα χωρίς παρεκκλίσεις π.χ. ΠΑΜΕ, αντιεξουσιαστές, κουκουλοφόροι, μπαχαλάκιδες, κ.α. δεν είναι υπεράνω του νόμου, ο νόμος πρέπει να είναι αμείλικτος, να δίδεται εντολή σε περιπτώσεις καταστροφών στην αστυνομία να τους συλλαμβάνει επ’αυτοφόρο, μια δική μου εισήγηση την ώρα που κρατεί στο χέρι την μολότοφ να τους κοιμίζουν με σφαίρες υπνωτικού να συλλαμβάνονται να φυλακίζονται σε κάποιο ακατοίκητο νησί εργαζόμενοι, σε περιπτώσεις μεγάλων ζημιών να υποθηκεύονται οι περιουσίες των γονέων και όταν αυτοί αποδημήσουν η μερίδα που αναλογεί στο καταδικασθέντα να περιέρχεται στο κράτος.

Δικαία η διαδήλωση και απόλυτα νόμιμη. Αλλά για τη παρανομία π.χ. Αποφασίστηκε οριοθέτηση χωματερής, από τις νόμιμες αρχές, με διαδικασίες, πρός κοινό όφελος, δεν συμφωνώ, έχουμε το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, αλλά δεν έχομε δικαίωμα να καταστρέφουμε δρόμους και να παραβιάζουμε το δικαίωμα του συμπολίτη μας, καταστρέφοντας τον οικονομικά ζημιώνουμε και οι ίδιοι ασχέτως αν δεν μας ενδιαφέρει. Οι πρωτεργάτες ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ, κ.α. που παραβιάζουν μπλοκάροντας δρόμους, εκλογές, και κουβαλώντας παράνομους μετανάστες στα πανεπιστήμια κ.α. και δεν αναγνωρίζουν τους νόμους της πλειοψηφίας να τεθούν εκτός νόμου και να καταδικαστούν. Το δικαίωμα μου σταματά εκεί που αρχίζει το δικαίωμα του συνάνθρωπου μου συμπολίτη. Το ατομικό μου συμφέρων, δεν είναι υπεράνω το κοινού συμφέροντος.

Η Λογική δείχνει ότι το κοινό συμφέρων εξυπηρετεί το ατομικό, καιρός είναι να ξεχάσουμε το εγώ, εγωϊσμούς και να ασχοληθούμε στα κοινά, με αγάπη στο καλό, και τιμωρία στο σάπιο εκεί που του αξίζει, στο σκυβαλότοπο.