Λίγες μόνο ώρες μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Αντζελες από τη μεριά της Χάιντι Κλουμ, ήρθε και η απάντηση του πρώην συντρόφου της Σιλ.

Ο 49χρονος τραγουδιστής ζητά και αυτός επίσημα την λήξη του 7χρονου γάμου τους καταθέτοντας αίτηση στο δικαστήριο με την επιθυμία για από κοινού κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους.

Η αίτηση της 38χρονης Γερμανίδας καλλονής, ωστόσο δεν διαφέρει απ’ αυτή του πρώην συζύγου της, καθώς και οι δύο ζητούν από κοινού κηδεμονία, ενώ αναφέρουν τις «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία της λήξης του γάμου τους.

Φιλική πηγή του ζεύγος, πάντως, αναφέρει ότι το πρώην λαμπερό ζευγάρι θα λύσει το θέμα της κηδεμονίας των Λένι (7,5 χρόνων), Χένρι (6,5 χρόνων), Γιόχαν (5 χρόνων) και Λου (2 χρόνων) πολύ φιλικά χωρίς να προκύψουν προβλήματα. Φήμες μάλιστα τους θέλουν να έχουν ήδη συμφωνήσει όσον αφορά στα οικονομικά θέματα.

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2003, όταν ακόμη η Χάιντι Κλουμ ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον πρώην σύντροφό της, τον Ιταλό επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε, ενώ τον Μάιο του 2005 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μεξικό και από τότε γιορτάζαν τον έρωτά του ανανεώνοντας κάθε χρόνο τους γαμήλιους όρκους τους.

Το λαμπερό ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ενώ ο Σιλ είχε υιοθετήσει και την μεγαλύτερη κόρη της Χάιντι Κλουμ, από την προηγούμενη σχέση της.