Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κάνει ένα ακόμα βήμα στη σύσφιξη των σχέσεών του με τον μελλοντικό γαμπρό του και σύντροφο της κόρης τους, Τζέισον Τράγουικ.

Ο Τζέιμι Σπίαρς ζήτησε από το δικαστήριο να έχει την κηδεμονία της κόρης του από κοινού με τον 40χρονο αρραβωνιαστικό της.

Όπως αναφέρουν φιλικές πηγές του ζεύγους στο αμερικάνικο περιοδικό People, ο Τράγουικ καλείται φροντίζει για τη γενική κατάσταση της υγείας και της ζωή της σταρ, όχι όμως και για τις οικονομικές της υποθέσεις, των οποίων τον έλεγχο θα έχει ο πατέρας της.

Να σημειώσουμε ότι ο Τζέιμι Σπίαρς ανέλαβε την κηδεμονία της κόρης του και τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της από τον Φεβρουάριο του 2008 όταν η 26χρονη τότε σταρ είχε υποστεί ψυχολογική κατάρρευση και το δικαστήριο έκρινε ότι δεν μπορεί να χειριστεί η ίδια ούτε τη ζωή της, ούτε την καριέρα της.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, πρόκειται για συμβιβασμό ανάμεσα τους προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ο γάμος της Σπίαρς με τον Τράγουικ. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.