Ο Μπράιαν Άνταμς συμμετέχει σε φιλανθρωπική καμπάνια για την ανοικοδόμηση σχολείων και νοσοκομείων στη Ζάμπια.

Ο Καναδός ρόκερ που έγινε πέρυσι στα 51του χρόνια για πρώτη φορά μπαμπάς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, γι’ αυτό και αποφάσισε να στηρίξει τους σκοπούς του «Build IT International».

Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμού που έχει σαν στόχο την δημιουργία των κατάλληλων εγκαταστάσεων για την ανάπτυξη προγραμμάτων εκπαίδευσης, αλλά και την ενίσχυση του τομέα της υγείας στην Αφρική.

«Συμφώνησα να συμμετέχω στο «Build IT International», γιατί βλέπω τα αποτελέσματα αλλά και την αφοσίωσή των υπευθύνων στο να προσπαθούν να κάνουν την ζωή των ανθρώπων καλύτερη με εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και με την παροχή χώρων για την διδασκαλία των παιδιών».

Οι υπεύθυνοι του οργανισμού από την πλευρά τους, ελπίζουν ότι η συμμετοχή του Μπράιαν Άνταμς στο «Build IT International» θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του προφίλ της σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Μπράιαν Άνταμς μας στηρίζει και θεωρούμε ότι θα βοηθήσει πολύ στην προβολή της φιλανθρωπικής μας οργάνωσης και κατά συνέπεια στην… στρατολόγηση νέων μελών» ανέφερε εκπρόσωπος τύπου του«Build IT International».