Με αγωνία περιμένει την επιστροφή του αργεντινού πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού Σεμπάστιαν Λέτο ο τεχνικός των Πρασίνων κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για τα επερχόμενα τρία καθοριστικά ματς με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος σκόρερ και κατά γενική ομολογία πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας εφέτος, έχει τεθεί εκτός μάχης τις τελευταίες 40 ημέρες λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο δεξί γόνατο. Στις 25 Ιανουαρίου εναντίον του Λεβαδειακού (3-0) πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με το Τριφύλλι και έκτοτε απέχει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του, η οποία αδυνατεί να βρει παίκτη που θα τον αντικαταστήσει επάξια στην επιθετική γραμμή.

Είναι ενδεικτικό ότι κατά τη διάρκεια της απουσίας του, οι Πράσινοι γνώρισαν τον μοναδική ήττα τους σε διάστημα δύο μηνών (1-0 από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας), ενώ σκόραραν μόλις εφτά γκολ σε τέσσερα παιχνίδια.

Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Φερέιρα δεν σκοπεύει να εκβιάσει την επιστροφή του Λέτο στα γήπεδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πολύπειρος προπονητής θα προτιμήσει να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας και από το κυριακάτικο (4/3) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τα μεγάλα ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μολονότι, ο Λέτο δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση, ο κ. Φερέιρα δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή που θα θέσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή νοκ άουτ για τα παιχνίδια με την Ενωση και τους Ερυθρόλευκους, τα οποία δεν αποκλείεται να καθορίσουν τον πρωταθλητή στη Σούπερ Λίγκα.

Δεδομένου μάλιστα ότι ακόμη δεν έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, εκτιμάται ότι εν τέλει θα αποκλειστεί από την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ή στην καλύτερη περίπτωση (εφόσον προπονηθεί την Τετάρτη) θα συμπεριληφθεί στην 18άδα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής προς το τέλος της αναμέτρησης.

Με ίωση Σιμάο και Ζέκα

Στην προπόνηση της Τρίτης (28/2), δεδομένης και της απουσίας των διεθνών ποδοσφαιριστών (Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Καπίνο, Μαυρίας), οι Πράσινοι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Η ίωση πάντως που… γυροφέρνει την Παιανία το τελευταίο δεκαήμερο, χτύπησε και τους Σιμάο και Ζέκα, οι οποίοι απουσίασαν.