Οι΄ θα πρωταγωνιστήσουν στην τηλεοπτική ταινία του HBO για τον Μοχάμεντ Άλι.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετέχουν στο καστ της νέας παραγωγής με τίτλο «Muhammad Ali’s Greatest Fight» που θα αφορά στην διαμάχη του Μοχάμεντ Άλι με την αμερικάνικη κυβέρνηση, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στίβεν Φρίαρς.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Αμερικανός επαγγελματίας πυγμάχος Μοχάμεντ Άλι -Χρυσός Ολυμπιονίκης το 1960 και ο πρώτος που κατέκτησε τρεις φορές τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή- δέχτηκε έντονη κριτική από μεγάλη μερίδα της αμερικανικής κοινής γνώμης όταν τον Απρίλιο του 1967, στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, αρνήθηκε να καταταγεί στον αμερικανικό στρατό για θρησκευτικούς λόγους, δηλώνοντας πως δεν είχε «καμία διένεξη με τους Βιετκόγκ». Και όλα αυτά σε μια περίοδο που η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών συνέχιζε να υποστηρίζει την αναγκαιότητα του πολέμου στο Βιετνάμ.

Επιπλέον του αφαιρέθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή και αποκλείστηκε από κάθε αθλητική διοργάνωση των Ηνωμένων Πολιτειών για τρεισήμισι χρόνια, ενώ καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης, ποινή που ωστόσο αναιρέθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, ο Μοχάμεντ Άλι ξεχώρισε γενικά για τη στάση του απέναντι σε θέματα που άπτονταν της ελευθερίας και των δικαιωμάτων των Αφροαμερικανών ασκώντας αξιοσημείωτη επίδραση στην αμερικανική κοινωνία, με μηνύματα που βρίσκονταν στην αιχμή του κινήματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το σενάριο του φιλμ έχει γράψει ο Σουάν Σλόβο, ενώ οι Φρανκ Ντόλγερ, Τρέισι Σκοφιλντ, Τζόναθαν Κάμερον και Στίβεν Φρίαρς έχουν αναλάβει την παραγωγή του.

Στην πρώτη του ταινία μετά την υποψηφιότητά του στα φετινά Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Beginners», ο Πλάμερ θα υποδυθεί τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Μαρσαλ Χαρλαν ΙΙ, ενώ ο Λαγκέλα τον συνάδερφό του Γουόρεν Μπέργκερ, ενώ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Μοχάμεντ Άλι.