Ο λύκος

Αν ήμασταν μόνοι μας στον κόσμο θα είχαμε μια ελπίδα να τον αλλάξουμε καταπώς θέλαμε και καταπώς νομίζαμε. Ωστόσο ορίζουμε ένα μικρό μόνο κομμάτι του κόσμου, και ως διαχειριστές του αποδειχθήκαμε χείριστοι. Έτσι φθάσαμε στο τέλος ενός δρόμου εξαντλημένοι και εξαρτημένοι από την βοήθεια των άλλων. Και τώρα το δίλημμα επιστρέφει σε μας. Θα κάνουμε ό,τι μας ζητάνε ή θα ακολουθήσουμε εξαντλημένοι όπως είμαστε δρόμο άγνωστο και κακοτράχαλο; Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα έχουμε, πλέον άλλη ευκαιρία. Αυτή τη φορά η απάντηση στο δίλημμα θα είναι καθοριστική.

Ο λύκος | tovima.gr

Αν ήμασταν μόνοι μας στον κόσμο θα είχαμε μια ελπίδα να τον αλλάξουμε καταπώς θέλαμε και καταπώς νομίζαμε.

Ωστόσο ορίζουμε ένα μικρό μόνο κομμάτι του κόσμου, και ως διαχειριστές του αποδειχθήκαμε χείριστοι. Έτσι φθάσαμε στο τέλος ενός δρόμου εξαντλημένοι και εξαρτημένοι από την βοήθεια των άλλων.

Και τώρα το δίλημμα επιστρέφει σε μας. Θα κάνουμε ό,τι μας ζητάνε ή θα ακολουθήσουμε εξαντλημένοι όπως είμαστε δρόμο άγνωστο και κακοτράχαλο; Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα έχουμε, πλέον άλλη ευκαιρία. Αυτή τη φορά η απάντηση στο δίλημμα θα είναι καθοριστική.

Κινδυνεύουμε μάλιστα αυτή τη φορά να αψηφήσουμε τον λύκο, από τις πολλές φορές που ακούσαμε γι’ αυτόν, και εντέλει να μας φάει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk