Το φιλανθρωπικό γκαλά του Μπραντ Πιτ

Πλήθος σταρ θα ταξιδέψει στην Νέα Ορλεάνη στις 10 Μαρτίου προκειμένου να δώσει το παρών στο φιλανθρωπικό γκαλά «Make It Right» του Μπραντ Πιτ, το οποίο στόχο έχει την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να χτιστούν σπίτια για τα θύματα του καταστροφικού τυφώνα Κατρίνα.

Ο Μπραντ Πιτ και η Έλεν Ντε Τζένερις θα είναι οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, ενώ μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Ριάνα, Σέριλ Κρόου, Neville Brothers, Σιλ κ.α θα τραγουδήσουν ζωντανά.

Επίσης, το λαμπερό παρών θα δώσουν και οι Σπάικ Λι, Μπλέικ Λάιβλι, Μπενετ Μιλερ, Κρις και Τζάντα Πολ, Σον Πεν, Κέβιν Σπέισι κ.α, ενώ ο Αζιζ Ανσάρι θα είναι ο παρουσιαστής του πάρτι που θα ακολουθήσει.

Σκοπός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που θα γίνει στο Hyatt Regency της Νέας Ορλεάνης, δεν είναι μόνο η συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα, αλλά και την προώθηση της βασικής ιδέας του ιδρύματος Make It Right που αφορά στην διασφάλιση βιώσιμων κατοικιών για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Ο Μπραντ Πιτ δημιούργησε το Make It Right Foundation το 2007, και μέσα από αυτό άρχισε να οικοδομεί φιλικές προς το περιβάλλον κατοικίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Οργάνωσε 21 αρχιτεκτονικά γραφεία για να κατασκευάσει 150 μονοκατοικίες και μεζονέτες στη Νέα Ορλεάνη, ενώ έχει προσφέρει πολλά εκατομμύρια σε δωρεές.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι ιδιαίτερα περήφανος για το αποτέλεσμα, καθώς βλέπει φτωχές οικογένειες να μπορούν τουλάχιστον να ζουν ανθρώπινα. «Είναι αξιόλογο» αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό The Hollywood reporter «γι’ αυτό και θέλουμε την γνώση που κερδίσαμε από όλο αυτό, να την μεταδώσουμε και σε άλλες πολιτείες της Αμερικής αλλά και στο εξωτερικό».

Αφιερώματα
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk