Ένα από τα πλέον αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της διεθνούς σόου-μπιζ δεν είναι πια μαζί. Ο 48χρονος ηθοποιός, παραγωγός και μουσικός Τζόνι Ντεπ και η 39χρονη ηθοποιός, μοντέλο και μουσικός Βανέσα Παραντί έβαλαν τίτλους τέλους στην 14χρονη σχέση τους σύμφωνα με το «People».

Ποικίλες πηγές αναφέρουν στο δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού -το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες- ότι η σχέση τους έχει λήξει οριστικά επιβεβαιώνοντας έτσι την φημολογία των τελευταίων ημερών -η οποία έγινε ακόμη πιο έντονη έπειτα από την απουσία της Βανέσα Παραντί από το πλάι του Τζόνι Ντεπ στην απονομή των πρόσφατων Χρυσών Σφαριών- για χωρισμό του λαμπερού ζευγαριού.

Μετά από μια μακροχρόνια σχέση και δύο παιδιά, την 12χρονη Λίλυ Ρόουζ και τον 9χρονο Τζακ, μετά από αμέτρητες εμφανίσεις σε πρεμιέρες, φωτογραφίσεις και μια συντροφική ζωή που κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι δύο σταρ φαίνεται πως επέλεξαν να ακολουθήσουν πλέον διαφορετικούς δρόμους.

«Είναι πολύ θλιβερό», αναφέρει πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον τους, γεγονός που αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Ωστόσο κανένας εκπρόσωπός τους, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.