• Αναζήτηση
 • ΕΕ: Στις 30 Ιανουαρίου η Ευρωπαϊκή Σύνοδος

  Η επόμενη σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα πραγματοποιηθεί τελικά την 30ή Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι μέσω του Twitter. «Η ημερομηνία και ο τόπος της ανεπίσημης συνόδου των μελών του ευρωπαϊκού συμβουλίου επιβεβαιώθηκαν: είναι η 30η Ιανουαρίου 2012 στις Βρυξέλλες» έγραψε ο κ. Ρομπάι.

  Η επόμενη σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 30 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι μέσω του Twitter.
  «Η ημερομηνία και ο τόπος της ανεπίσημης συνόδου των μελών του ευρωπαϊκού συμβουλίου επιβεβαιώθηκαν: είναι η 30η Ιανουαρίου 2012 στις Βρυξέλλες» έγραψε ο κ. Ρομπάι.
  Χθες Πέμπτη ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι είχε ανακοινώσει ότι η σύνοδος είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου λόγω της απειλής γενικής απεργίας στο Βέλγιο.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk