Η Άλις Ντελάλ είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Chanel. Πιο συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο και γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών της Βρετανίας θα αναλάβει να διαφημίσει τη συλλογή με τσάντες «Boy Chanel» του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ ήταν αυτός που επέλεξε την Βρετανίδα καλλονή που εκτός από μοντέλο δηλώνει και μουσικός, έπειτα από τη συνάντησή του σε φωτογράφιση πριν λίγους μήνες.

«Ο Καρλ Λάγκερφελντ συνάντησε τη χαρισματική νεαρή κοπέλα, που είναι μουσικός και μοντέλο ταυτόχρονα κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης πριν μερικούς μήνες και η συνεργασία ήταν αναπόφευκτη. Η Αλις Ντελάλ αντιπροσωπεύει τέλεια την σειρά «Boy Chanel handbag», η οποία απέχει πολύ από τις κομφορμιστικές αντιλήψεις περί θηλυκότητας» ανέφερε εκπρόσωπος τύπου του οίκου Chanel.

Η καμπάνια την οποία έχει φωτογραφήσει ο ίδιος ο Καρλ Λάγκερφελντ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2012, με την 24χρονη Αλις να ακολουθεί τα χνάρια των προκατόχων της Τζέρι Χολ, Λίλι Άλεν, Μπλέικ Λάιβλι και Νταϊαν Κρούγκερ.

Να σημειώσουμε ότι η Άλις -η οποία είναι αδερφή της σχεδιάστρια παπουτσιών Σαρλοτ Ντιλάλ- που αποτελεί ήδη fashion icon στην Αγγλία περιγράφει το στιλ της ως «αγορίστικο», ενώ έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι πηγή έμπνευσης για τα εκκεντρικά λουκ της -ανάμεσά τους και το μισό ξυρισμένο κεφάλι της- είναι ο πατέρας της.