Δεν είχε πολύ κόσμο, είχε, όμως, πολύ χειροκρότημα η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Την παράσταση που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά με τον ηθοποιό να σκηνοθετεί και να πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του Ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φο -που εξελίσσεται σε μια ανελέητη σάτιρα της εξουσίας- παρακολούθησαν στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» (πρώην Ριάλτο) κυρίως άνθρωποι του θεάτρου και μάλιστα διαφορετικών γενεών.

Ο Κώστας Βουτσάς, η Νόνικα Γαληνέα, η Κατερίνα Λέχου, αλλά και η Αγγελική Νικολούλη από το χώρο της τηλεόρασης και οι Δημήτρης Μητροπάνος, Λένα Αλκαίου και Κατερίνα Κούκα από το χώρο του τραγουδιού ήταν, μεταξύ άλλων, παρόντες στην επίσημη πρεμιέρα του έργου.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνικά-κοστούμια Σάββα Πασχαλίδη, μουσική και τραγούδια από τα «Κίτρινα Ποδήλατα», φωτισμούς Ανδρέα Μπέλλη, ενώ, εκτός από τον Σπύρο Παπαδόπουλο παίζουν ακόμα οι: Χρήστος Μπίρος, Νίκη Παλληκαράκη, Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Καλπακίδης και Στέλιος Πέτσος.