Η Τέιλορ Σουίφτ, η Κέιτι Πέρι και οι Coldplay ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην πείνα.

Οι δύο νεαρές τραγουδίστριες και το βρετανικό συγκρότημα του Κρις Μάρτιν θα συμμετέχουν με προσωπικά τους αντικείμενα σε δημοπρασίες που θα γίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός και τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Τέιλορ Σουίφτ θα προσφέρει μια κιθάρα της με την υπογραφή της για την ετήσια δημοπρασία Hungerthon που διοργανώνεται από τον οργανισμό «WhyHunger foundation», ο οποίος συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή τροφίμων σε φτωχές οικογένειες ανά τον κόσμο.

Οι φαν της Κέιτι Πέρι θα μπορούν να κάνουν τις προσφορές τους αν θέλουν να αποκτήσουν ένα ροζ σατέν σακάκι που φορούσε η τραγουδίστρια στην περιοδεία της «DreamsTour», ενώ οι Coldplay θα χαρίσουν σε ένα τυχερό την ευκαιρία να πετάξει στο Λονδίνο και να τους απολαύσει στην συναυλία τους στις 12 Ιουνίου του 2012.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν και άλλοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Μάρκι Ραμόν από τους «The Ramones», ενώ οι Green Day, Nickelback, Σίντι Λόπερ και Fleetwood Mac’s Lindsey Buckingham έχουν όλοι υπογράψει τις ηλεκτρικές τους κιθάρες τις οποίες θα βγάλουν στο σφυρί για καλό σκοπό.

Η διαδικτυακή δημοπρασία The Charity Buzz θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου του 2011.