Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε ότι οι γυμνές φωτογραφίες της που διέρρευσαν πριν λίγο καιρό στο διαδίκτυο προορίζονταν για τον πρώην σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς.

Η λαμπερή ηθοποιός είχε δηλώσει καταρρακωμένη έπειτα από το σκάνδαλο με τις γυμνές της φωτογραφίες, ενώ είχε ζητήσει άμεσα από το FBI να διερευνήσει την υπόθεση.

Ωστόσο, τώρα αποκαλύπτει ότι τις εν λόγω φωτογραφίες τις είχε τραβήξει η ίδια πριν αρκετά χρόνια, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και προορίζονταν για εκείνον. Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του χρόνου.

«Πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν περίπου πριν τρία χρόνια. Τις είχα στείλει στον σύζυγό μου. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι κακό. Δεν έκανα γυρίσματα για πορνό -αλλά ακόμη κι αν έκανα, πάλι δεν βλέπω που είναι το κακό» ανέφερε χαρακτηριστικά στο αμερικάνικο περιοδικό Vanity Fair.

Στο μεταξύ ο 35χρονος Κρίστοφερ Τσάνεϊ από το Τζάκσονσβιλ της Φλόριντα, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο για την εμπλοκή του στην υποκλοπή των επίμαχων γυμνών φωτογραφιών αντιμετωπίζει συνολικά 26 κατηγορίες για πρόσβαση και πρόκληση ζημιών σε υπολογιστές και υποκλοπές στοιχείων από δεκάδες λογαριασμούς ηλεκτρονικών ταχυδρομείων διασημοτήτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εάν καταδικαστεί και για τις 26 κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 121 ετών.