Μήνυση κατέθεσε ένας παπαράτσι στην ηθοποιό Ντέμι Μουρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδα TMZ η ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό περνά μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της -έπειτα από την φημολογούμενη απιστία του νεαρού συζύγου της Άστον Κούτσερ-, επιτέθηκε σε φωτογράφο που προσπαθούσε να την απαθανατίσει στο Λος Άντζελες.

Η Ντέμι Μουρ έβγαινε από ένα beauty saloon, και όταν είδε τον παπαράτσι να την τραβά φωτογραφίες από το απέναντι πεζοδρόμιο φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος σε αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες η ηθοποιός άρχισε να του μιλά άσχημα, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να του πάρει την κάμερά του.

«Η Ντέμι έκανε σαν τρελή» δήλωσε ο φωτογράφος. «Έδειχνε να τα έχει χαμένα. Εγώ απλώς στεκόμουν στο πεζοδρόμιο και προσπαθούσα να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες και εκείνη εξαγριώθηκε. Προσπάθησε να πηδήξει επάνω μου και να μου καταστρέψει την φωτογραφική μου μηχανή».

Έπειτα απ’ όλα αυτά ο φωτογράφος του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα κατέθεσε μήνυση στην Ντέμι Μουρ, ενώ η ίδια δεν έχει κάνει ακόμη κανένα σχόλιο για το εν λόγω γεγονός.