Για τρίτη φορά ντύθηκε γαμπρός ο Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, παντρεύτηκε την σύντροφό του Σούζαν Σνέιντερ στο πολυτελές Meadowood Resort στην Καλιφόρνια, την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Guardian ο Ρόμπιν Γουίλιαμς γνώρισε την Σούζαν, η οποία είναι επικεφαλής στη εταιρεία γραφιστικήςCritical Eye Design, το 2009 έπειτα από την καρδιοχειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Να θυμίσουμε ότι είναι ο 60χρονος ηθοποιός χώρισε με την δεύτερη σύζυγό του Μάρσα τον περασμένο χρόνο, ενώ έχει αποκτήσει ήδη τρία παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του: τον 28χρονο Ζάκαρι με την πρώτη του σύζυγο, Βάλερι, την 22χρονη Ζέλντα και τον 19χρονο Κόντι με την δεύτερη.

Η κόρη του γαμπρού Ζέλντα έγραψε στο twitter της για τον.. μεγάλο γάμο του Σαββατοκύριακου στη Νάπα: «Ας αρχίσει η τρέλα του γάμου! Μπαμπά να καλέσεις τα φιλαράκια μου Ρόμπερτ Καζίνσκι και Σάνον Κόλινς στο γάμο»

Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Μόλις συνειδητοποίησα ότι τα tweets μου παρεξηγήθηκαν. Όχι δεν είναι δικός μου γάμος, χα,χα. Ευχαριστώ για τις ευχές ωστόσο».