Κάτι η οικονομική κρίση και κάτι ο χειμώνας που δεν ευνοεί τις πολλές εξόδους, το cocooning φαίνεται, πως αποτελεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά το trend της σεζόν.

Εν όψει Σαββατοκύριακου χουχουλιάστε μέσα στα ζεστά και άνετα homewear, ξαπλώστε αναπαυτικά στο καναπέ σας, απολαύστε το βιβλίο σας ή συγκεντρωθείτε στο σπίτι με φίλους απολαμβάνοντας καλές ταινίες, οργανώντας μαραθώνιους επιτραπέζιων παιχνιδιών…, αλλά κάντε το με στιλ.

Εμείς αναζητήσαμε διαδικτυακά τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε με… φινέτσα.

Για τις γυναίκες: Πιτζάμες, βαμβακερές φόρμες, girly ολόσωμα σορτσάκια, κομψά ή παιχνιδιάρικα νυχτικά, θηλυκές σατέν ρόμπες, funky loungewear, ζεστά παντοφλάκια, σέξι εσώρουχα, αλλά και αφράτες κουβερτούλες για τον καναπέ θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Για τους άνδρες: Μεταξωτές πιζάμες για όσους αναζητούν την αίσθηση πολυτέλειας, ευκολοφόρετες βαμβακερές φόρμες για τους πιο σπορτίφ τύπους, κομψά φανελάκια και βερμούδες για τον ύπνο, ρομπ ντε σαμπρ για τους λάτρεις του κλασικού και ζεστές παντόφλες είναι μερικά από τα ρούχα που χρειάζεστε για το φθινοπωρινό cocooning του Σαββατοκύριακου.