Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη έπειτα από ένα μήνα αποχής από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι Πράσινοι επικράτησαν 3-2 σε ένα παιχνίδι που στο τελευταίο μισάωρο απέκτησε χαρακτήρα θρίλερ. Το 3-0 υπέρ του ΠΑΟ που είχε διαμορφωθεί με τα δύο γκολ του Λέτο στο 20’ (με πέναλτι) και στο 23’ και του Κουϊνσι στο 53’, μετετράπη σε 3-2 με δύο γρήγορα τέρματα του Εντιμάρ στο 67’ και του Βλαχοδήμου στο 68’. Παρ’ όλα αυτά το Τριφύλλι που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 39’ λόγω αποβολής του Βιτόλο διατήρησε το προβάδισμα και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κόκκινη: Βιτόλο 39’

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Εντιμάρ, Σταθάκης, Στάσιακ, Μπέρτος (60’ Βλαχοδήμος) , Ντίκα (46’ Σουάνης), Ντάνι, Βασιλακάκης, Πόι, Μαρσελίνιο, Καζάκης.

ΠΑΟ (Φερέιρα): Καπίνο, Βύντρα (18’Μαρίνος), Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα (71’ Καντέ), Κουΐνσι, Λέτο, Κλέιτον (42’ Κατσουράνης).

Εργοτέλης-Αρης 1-1

Μολονότι ο Εργοτέλης βρέθηκε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο (στο τελευταίο δεκάλεπτο λόγω αποβολής του Βίσιο) κατόρθωσε με γκολ στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει (1-1) τον καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα Αρη. Οι Κρητικοί σκόραραν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Μπούντιμιρ, ενώ οι Κίτρινοι είχαν προηγηθεί με τον Σανκαρέ στο 45’.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κόκκινη: Βίσιο 81’

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής (54’ Λεάλ), Γιοβάνοιβιτς, Φραγκουλάκης (73’ Κατσικοκέρης), Μπουντιμίρ, Κουτσιανικούλης (54’ Μπέτο).

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Ντίκο, Παπαστεριανός, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα (52’ Ιάκομπ), Καζναφέρης (59’ Νέτο), Πρίττας

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-0

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 40’ (λόγω αποβολής του Ομο), ο Πανιώνιος κατόρθωσε να αποσπάσει την ισοπαλία (0-0) στους «Ζωσιμάδες» διατηρώντας την εντυπωσιακή παράδοση που τον θέλει να μην χάνει τα τελευταία 28 χρόνια στην έδρα του ΠΑΣ.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κόκκινη: Ομο 40’

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Λίλα, Κεϊτά (64΄Μπαγκαγιόκο), Τζημόπουλος, , Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (83΄ Τζάνης), Μπεσέρα (64΄Ζαϊρί), Μπακαγιόκο.

Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Όμο, Ρόκας, Κουμορτζί, Σιόβας, Γουνδουλάκης (65΄ Σάμαρης), Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Κούτσι (90΄ Αυλωνίτης) Ριέρα (83΄Σκέμπρι).