Η 23χρονη γυναίκα με την οποία ο Άστον Κούτσερ απάτησε την σύζυγό του Ντέμι Μουρ -την νύχτα μάλιστα της 6ης επετείου του γάμου τους-, έπειτα από έξοδό του με φίλους σε νυχτερινό κέντρο, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο αμερικάνικο περιοδικό Us.

Ο λόγος για την Σάρα Λιλ, η οποία έριξε βόμβα στις σχέσεις του λαμπερού ζευγαριού, αποκαλύπτει τις καυτές λεπτομέρειες για το ολονύκτιο πάρτι του 33χρονου ηθοποιού στην σουίτα του στο Hard Rock Hotel στο Σαν Ντιέγκο.

«Αυτός ήρθε ξαφνικά και με φίλησε» αναφέρει η νεαρή κοπέλα από το Τέξας για τον τολμηρό τρόπο με τον οποίο την πλησίασε ο πρωταγωνιστής του «Two And A Half Men».

«Ενώ λίγα λεπτά αργότερα βρεθήκαμε εντελώς γυμνοί στο τζακούζι στην ταράτσα, γεγονός που έγινε συνειδητά, χωρίς να νιώθω αμήχανα» πρόσθεσε, αφού προηγουμένως ο Άστον Κούτσερ την είχε διαβεβαιώσει πως ήταν σε διάσταση με την 48χρονη σύζυγό του.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα απεικονίζονται σε φωτογραφίες και με όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες σε δημοσίευμα άλλου σκανδαλοθηρικό περιοδικό που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, ο Κούτσερ εκείνη την βραδιά απολάμβανε την συντροφιά τεσσάρων νεαρών γυναικών, αλλά στο τέλος έμεινε μόνο με την Σάρα Λιλ.

«Τον είχα πιστέψει» εξομολογείται και στη συνέχεια περιγράφει το πως ακολούθησε η ερωτική τους συνεύρεση: «Γύρω στις 6.00 το πρωί μετά το τζακούζι, ο Άστον πέταξε την πετσέτα του, μου έβγαλε το μπουρνούζι και κάναμε έρωτα» αναφέρει η Σάρα Λιλ αφήνοντας να εννοηθεί ότι όλα έγιναν με πρωτοβουλία του γνωστού ηθοποιού.

«Ήταν μια τρυφερή στιγμή. Δεν ήταν κάτι παράξενο ή διεστραμμένο». Επίσης, φαίνεται πως δεν ήταν και 100% ασφαλές καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή κοπέλα στο περιοδικό, ο Άστον Κούτσερ δεν πήρε τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Όσο για το τι ακολούθησε των ερωτικών περιπτύξεών τους ήταν μάλλον απρόσμενο, καθώς οι δυο τους μίλησαν περί αστρολογίας, θρησκείας, αγάπης, ακόμη και για την πολιτική.

«Όταν του είπα ότι είμαι Λουθηρανή από το Τέξας μου απάντησε έκπληκτος: «Θεέ μου! Είσαι με τους Δημοκρατικούς;» και η κουβέντα περιστράφηκε αρκετή ώρα γύρω από την πολιτική. Ήταν αρκετά ευδιάθετος και γέλασε πολλές φορές με αυτά που έλεγα».

Τέλος η νεαρή κοπέλα αναφέρει ότι ο Κούτσερ, ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και δοτικός και έδειχνε ότι περνούσε καλά. «Μου είπε ότι επειδή είναι ηθοποιός και κατά το 90% του χρόνου του προσποιείται, νιώθει πολύ ωραία όταν έχει κάποιες στιγμές που είναι αληθινές, σαν αυτή».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα θέλουν τον νεαρό σύζυγο της Ντέμι Μουρ να την απατά.

Πριν λίγο καιρό το περιοδικό Star είχε αποκαλύψει ότι ο Κούτσερ είχε μια σύντομη σχέση με την 21ετών Μπρίτνεϊ Τζόουνς -η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον ηθοποιό και μάλιστα στο σαλόνι του σπιτιού του, όταν η σύζυγός του έλειπε σε γυρίσματα στο Ντιρτρόιτ- ενώ ένα χρόνο νωρίτερα θαμώνας ενός ιταλικού εστιατορίου στο Λος Άντζελες είχε αναφέρει σε άλλο σκανδαλοθηρικό περιοδικό ότι είχε δει τον ηθοποιό να φιλιέται στις τουαλέτες με μια νεαρή κοπέλα.

Ο ηθοποιός τότε είχε απαντήσει άμεσα μέσω του twitter του: «Νομίζω πως το γεγονός ότι απατάω τη σύζυγό μου αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση. Ελπίζω να συμφωνεί και ο δικηγόρος μου με αυτό», ενώ στο πλευρό του είχε σταθεί και η Ντέμι Μουρ, γράφοντας στη δική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Έχεις απόλυτο δίκιο, αγάπη μου», τονίζοντας πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία» πως το δημοσίευμα είναι αναληθές.

Αυτή τη φορά ωστόσο η Ντέμι Μουρ δεν έχει κάνει καμία επίσημη ή ανεπίσημη δήλωση. Φαίνεται όμως πως βρίσκει παρηγοριά στα αποφθέγματα του Επίκτητου όπως μαρτυρά το πρόσφατο σχόλιο στο twitter της.

«Όταν (νιώθουμε ότι) έχουμε προσβληθεί από το λάθος κάποιου άντρα, ας στραφούμε στον εαυτό μας, κι ας μελετήσουμε τα δικά μας λάθη. Τότε ξεχνάς το θυμό σου», έγραψε η 48χρονη σταρ στις 23 Σεπτεμβρίου.