Δεν λέει να σταματήσει η δημόσια αντιπαράθεση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (εσχάτως) με αποκλειστικό θέμα την εταιρεία ΓΗΠΕΛ (θυγατρική της ΠΑΕ) και το υπό σχεδιασμό γήπεδο των Πρασίνων στον Βοτανικό. Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, με αφορμή όσα ανέφερε χθες σε (άτυπη) ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους ο πρώην εντεταλμένος σύμβουλος του Τριφυλλιού για το θέμα του γηπέδου κ. Βαγγέλης Σαμαράς, τον οποίο κατηγόρησε για «ψέματα και ανακρίβειες», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επανέλαβε το αίτημά του για να δοθούν εγγυήσεις (νομικές και οικονομικές) από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη για μελλοντικές αξιώσεις τρίτων όσον αφορά πρότζεκτ του Βοτανικού και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου επί του θέματος προκειμένου απαντήσει στα λεγόμενα του κ. Σαμαρά.

«Γιατί δεν τα εγγυάται αυτά ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να τελειώνουμε» αναρωτιέται ο Mr. MIG, ο οποίος είναι πλέον σαφές ότι δεν αφήνει τίποτα και καμία δήλωση αναπάντητη στον (χαρτο)πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο ποδοσφαιρικό Τριφύλλι.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του κ. Βγενόπουλου:

«Τα ψέματα και τις ανακρίβειες του κ. Β. Σαμαρά θα τα αποκαταστήσω μάλλον σε συνέντευξη Τύπου, όταν μου επιτρέψει το πρόγραμμά μου.

Αφού όμως ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι όσα έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός για τον Βοτανικό θα τα πάρουμε πίσω και δεν έχουμε νομικές ευθύνες, γιατί δεν τα εγγυάται αυτά ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να τελειώνουμε;

Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κ. Βαρδινογιάννης ότι η επικοινωνία που προσπαθεί να κρύψει την ουσία όσο επιτυχημένη και να είναι, έχει κοντά ποδάρια; Μπορεί να δώσει τώρα μια απλή απάντηση σε μια απλή ερώτηση;»