Συνάντηση με τον προπονητή της ΑΕΚ κ. Μανόλο Χιμένεθ είχε το απόγευμα της Τρίτης (27/9) ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σταύρος Αδαμίδης. Το ραντεβού έγινε ώστε να συζητηθούν τα αγωνιστικά κακώς κείμενα της ομάδας, τα οποία την καθιστούν ιδιαίτερα αναξιόπιστη και απρόσμενα ευάλωτη στην άμυνα καθώς μετρά παθητικό δέκα τερμάτων στους τελευταίους τέσσερις επίσημους αγώνες της

Από τον ισπανό τεχνικό ζητήθηκαν εξηγήσεις και παρά το γεγονός ότι εκ μέρους της διοίκησης εκφράστηκε η πρόθεση στήριξης του ισπανού τεχνικού, τα επόμενα αποτελέσματα θα είναι αυτά που θα κρίνουν την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της ομάδας.

Και τούτο διότι ακολουθούν τρία ιδιαίτερα κρίσιμα ματς. Την Πέμπτη το πλέον (μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Αντερλεχτ στο Βέλγιο) καθοριστικό για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την αυστριακή Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ και ακολούθως δύο για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας με τον Πανιώνιο και εντός με τον Ολυμπιακό αντιστοίχως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», το κλίμα στις τάξεις της διοίκησης αλλά και των ποδοσφαιριστών δεν είναι και τόσο ευνοϊκό (τουλάχιστον όχι όσο παλαιότερα) για τον Ισπανό ο οποίος έχει πάψει να λειτουργεί υπεράνω αμφισβήτησης. Εν μέρει δικαίως διότι εκείνος μιλούσε για μία ομάδα «που θα χάνει δύσκολα», εντούτοις η ΑΕΚ δέχθηκε δέκα γκολ στα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ προχώρησε σε διευκρινίσεις επί δημοσιευμάτων τα οποία την παρουσιάζουν να οφείλει 275.000 ευρώ στη διοικητική αρχή του ΟΑΚΑ κινδυνεύοντας με έξωση από το εν λόγω Στάδιο το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα της. Αναφέρει ότι το ποσό είναι σημαντικά μικρότερο και έχει συμφωνηθεί ο τρόπος αποπληρωμής του.