Είναι, αν μη τι άλλο, προνοητική… Η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος που κάνει καριέρα ως τηλεπαρουσιάστρια στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα καταψύξει τα ωάριά της, ώστε να είναι σίγουρη ότι θα μπορέσει να γίνει μητέρα όταν πετύχει όλους τους επαγγελματικούς της στόχους.

Η Μαρία Μενούνος, η οποία ήταν η οικοδέσποινα του διαγωνισμού της Eurovision στην Αθήνα το 2006 αποκάλυψε τα σχέδιά της σε ηχογραφημένη συνέντευξη στον δρ. Ντριου Πίνσκι στο σόου «Lifechangers» του τηλεοπτικού δικτύου CW.

«Είμαι 33 χρονών και έχω αποφασίσει ότι πρέπει να δουλέψω κάποια χρόνια ακόμη, πριν γίνω μητέρα. Πιστεύω ότι είναι μια ασφαλής πολιτική -μέχρι ένα βαθμό-, ένας τρόπος να προστατέψω τον εαυτό μου και να είμαι σίγουρη ότι θα κάνω αυτό που θέλω (παιδιά) ακόμη κι αν είμαι λίγο μεγαλύτερη».

Η Μενούνος δεν μοιράστηκε τα νέα μόνο με τους θαυμαστές, αλλά και τους γονείς της μέσα από το σόου, λέγοντάς τους ότι «έχω αποφασίσει ότι θέλω να κάνω παιδιά … αλλά για να γίνει πραγματικότητα -επειδή δεν πρόκειται να το κάνω στα επόμενα χρόνια- θα καταψύξω τα ωάρια μου έτσι ώστε να μην έχω προβλήματα…»