• Αναζήτηση

Τελευταία παράσταση για τον «Πλούτο» της πολυπολιτισμικής Vice Versa

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο (Ιππίου) Κολωνού τα 42 μέλη της ομάδας Vice Versa τα οποία προέρχονται από 11 διαφορετικές χώρες, θα δείξουν για άλλη μια φορά πώς η αγάπη για το θέατρο ξεπερνά κάθε διαφορετικότητα και, με την υποστήριξη πάντα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, θα μας δώσουν μια ακόμη ευκαιρία να απολαύσουμε τον εξαιρετικό τους «Πλούτο».

Τους απολαύσαμε το καλοκαίρι στη σκηνή να παρουσιάζουν τον «Πλούτο» ανά την Ελλάδα. Μέσα από το διαχρονικό έργο του Αριστοφάνη τους είδαμε να ξεπερνούν κάθε εθνική, κοινωνική, πολιτισμική διαφορά και να μας χαρίζουν μια εξαιρετική παράσταση. Τώρα η πολυπολιτισμική ομάδα Vice Versa ετοιμάζεται να μας προσφέρει, όπως πάντα δωρεάν, άλλη μία θεατρική εμπειρία κλείνοντας έτσι και τον κύκλο της καλοκαιρινής της περιοδείας που γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία.

{{{ moto }}}Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου λοιπόν, στο ανοιχτό θέατρο (Ιππίου) Κολωνού τα 42 μέλη της ομάδας Vice Versa τα οποία προέρχονται από 11 διαφορετικές χώρες, θα δείξουν για άλλη μια φορά πώς η αγάπη για το θέατρο ξεπερνά κάθε διαφορετικότητα και, με την υποστήριξη πάντα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, θα μας δώσουν μια ακόμη ευκαιρία να απολαύσουμε τον δικό τους «Πλούτο».

Πολιτισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk