Ματσάρα χωρίς νικητή στην «Allianz Arena» και όλα ρευστά για τον τελικό του Champions League. Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στον πρώτο ημιτελικό και θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (8/5).

Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 39ο δευτερόλεπτο, όμως ο Λούνιν σταμάτησε τον Λιρόι Σανέ σε τετ α τετ από πλάγια θέση. Το πρώτο 20λεπτο της Μπάγερν ήταν εξαιρετικό, αλλά «άσφαιρο» και η Ρεάλ στην πρώτη μεγάλη έμπνευση των αστεριών της πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Στο 24′ η καταπληκτική κάθετη πάσα του Κρόος, έκοψε στα… δύο την άμυνα της Μπάγερν κι ο Βινίσιους με ένα τομερό σπριντ κι ένα εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0 για τους «μερένχες».

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν πολύ ψηλά τη Ρεάλ και η τακτική τους είχε αποτέλεσμα. Στο 53′ ο Σανέ πήρε την μπάλα από πλάγια δεξιά μετά την πάσα του Λάιμερ και με ένα καταπληκτικό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 56′ ο Μουσιάλα ανατράπηκε καθαρά απ’ τον Βάθκεθ κι ο Κέιν δεν αστόχησε απ’ την άσπρη βούλα στο 57′ δίνοντας προβάδισμα στην Μπάγερν.

Η Ρεάλ όμως δεν το έβαλε κάτω. Μία εξαιρετική συνεργασία του Βινίσιους με τον Ροντρίγο, έφερε σε θέση βολής τον δεύτερο, όμως πριν εκτελέσει προ του Νόιερ, ανατράπηκε απ’ τον Κιμ. Ο Βινίσιους πήρε πάνω του την εκτέλεση του πέναλτι, ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στο 84ο λεπτό κι όλα πλέον θα κριθούν σε οκτώ μέρες στη Μαδρίτη.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ντάιερ, Κιμ, Μαζραουί, Λάιμερ, Γκορέτσκα (46’ Γκερέιρο), Σανέ, Μουσιάλα, Μίλερ (80’ Γκνάμπρι), Κέιν

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Νάτσο (65’ Καμαβινγκά), Ρίντιγκερ, Βάθκεθ, Μεντί, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Κρόος (76’ Μόντριτς), Ροδρίγο (87’ Χοσέλου), Μπέλινγκχαμ (76’ Μπραΐμ Ντίαθ), Βινίσιους