• Αναζήτηση
 • Κύπρος: «Προβοκάτσια» ήταν, αλλά όχι τουρκική

  Η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία σ΄ ολόκληρη την Κύπρο και αναμεταδόθηκε και στην Ελλάδα: «Τουρκική προβοκάτσια στην Κύπρο. Τούρκοι εισέβαλαν σε ελληνικό, μη επανδρωμένο φυλάκιο στην πράσινη γραμμή κατέβασαν την ελληνική σημαία ύψωσαν την τουρκική και έγραψαν συνθήματα, όπως » Η Κύπρος είναι τουρκική»»

  Η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία σ΄ ολόκληρη την Κύπρο και αναμεταδόθηκε και στην Ελλάδα: «Τουρκική προβοκάτσια στην Κύπρο. Τούρκοι εισέβαλαν σε ελληνικό, μη επανδρωμένο φυλάκιο στην πράσινη γραμμή κατέβασαν την ελληνική σημαία ύψωσαν την τουρκική και έγραψαν συνθήματα, όπως » Η Κύπρος είναι τουρκική»».
  Την είδηση μετέδωσε πρώτος τηλεοπτικός σταθμός στη Λευκωσία.

  Οι ανακρίσεις όμως της κυπριακής Αστυνομίας φανέρωσαν πριν από λίγο άλλα πράγματα: Πρώτον δεν έγινε καμία εισβολή Τούρκων (και μάλιστα κομάντος, όπως ειπώθηκε) στις ελεύθερες περιοχές.

  Και δεύτερον δράστες αυτής της απίθανης ενέργειας ήταν κάτοικοι της περιοχής (Λεύκας), οι οποίοι μ΄ αυτόν τον άκομψο τρόπο ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την εγκατάλειψη του ελληνικού φυλακίου στην πράσινη γραμμή, αφήνοντας μόνον την ελληνική σημαία.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk