Μετά τον Σέρχιο Αγουέρο που πήρε μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Ντιέγκο Φορλάν αποχωρεί από το «Βιθέντε Καλντερόν» με προορισμό το Μιλάνο. Ο ουρουγουανός επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση της Ιντερ προκειμένου να καλύψει το κενό του Καμερουνέζου Σάμουελ Ετό που αγωνίζεται πλέον στη ρωσική Ανζί.

«Μίλησα ήδη με τον Καμπιάσο και τον Μιλίτο που είναι φίλοι μου. Περιμένω μια μεγάλη πρόκληση καθώς πάω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ιντερ. Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ στη Serie A, έχοντας ήδη παίξει στην Premier League και την Primera Division. Δεν έχεις πάντα τη δυνατότητα να πας σε ένα μεγάλο κλαμπ στην ηλικία των 32 ετών, άρα θέλω να ευχαριστήσω τον Μάσιμο Μοράτι που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα», δήλωσε ο Φορλάν, που θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου 4 εκατ. ευρώ, ενώ η μεταγραφή του κόστισε στους Νερατζούρι περίπου 9 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η Ιντερ ανακοίνωσε και τη συμφωνία με την Σαμπντόρια για την απόκτηση του Αντρέα Πόλι με δανεισμό για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε ήδη πενταετές συμβόλαιο με τους Νερατζούρι, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του το επόμενο καλοκαίρι.