Η 43χρονη εγκυμονούσα Κάρλα Μπρούνι – Σαρκοζί αποκάλυψε την κοιλιά της σε καλοκαιρινές διακοπές με το σύζυγό της, το γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε την Κυριακή με το ζευγάρι φορώντας μαγιό να περπατά χαλαρά χέρι-χέρι στοFort de Bregancon της Νότιας Γαλλίας όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του, την πρώτη κυρία της χώρας, Κάρλα Μπρούνι απολαμβάνοντας τις ολιγοήμερες διακοπές τους. Το προεδρικό ζεύγος φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η 5,5 μηνών έγκυος Κάρλα Μπρούνι αναμένεται να φέρει το φθινόπωρο στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Η Κάρλα Μπρούνι δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά στον τύπο για την εγκυμοσύνη της, ωστόσο οι φήμες οργιάζουν. ΄Αλλοι λένε ότι πρόκειται για κορίτσι, άλλοι για αγόρι κι άλλοι μιλούν με βεβαιότητα για δίδυμα. Ο πεθερός της, ωστόσο, Πολ Σαρκοζί, είχε δηλώσει ότι «είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα κοριτσάκι και (τόσο) όμορφη όσο η Κάρλα».

Η Κάρλα Μπρούνι είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, του Ορελιέν, ενώ ο Σαρκοζί έχει τρεις γιούς, τον 14χρονο Λουί, τον 25χρονο Ζαν και τον 26χρονο Πιερ.