Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον γιο του Νίκολας Κέιτζ. Λίγες ώρες μετά την σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα RadarOnline.

Ο γκοθ-ρόκερ Γουέστον Κέιτζ συνελήφθη στο Λος Άντζελες μετά από μια φιλονικία που είχε με τη νέα του σύζυγο Νίκι Γουίλιαμς στο διαμέρισμά τους, εχθές το πρωί (Δευτέρα 4 Ιουλίου).

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο Γουέστον Κέιτζ, ο οποίος βρισκόταν στο κρατητήριο για ενδοοικογενειακή βία, αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεση εγγύησης$50.000» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Ο Γουέστον και η 22χρονη σύζυγός του παντρεύτηκαν πριν έξι εβδομάδες στη Νέα Ορλεάνη με τον μπαμπά Νίκολας Κέιτζ στο πλευρό του γιου του.

Και η Νίκι Γουίλιαμς, συνελήφθη με την υποψία της επίθεσης στις 8.30 π.μ και η εγγύησή της ορίστηκε επίσης στα $50.000, αλλά μέχρι της 12.30 μ.μ δεν είχε αφεθεί ελεύθερη.

Ο γιος του Νίκολας Κέιτζ ο οποίος εμπλέκεται συχνά σε φασαρίες έχει και στο παρελθόν αντιμετωπίσει προβλήματα με το νόμο. Τον περασμένο μήνα βρέθηκε άσχημα χτυπημένος στον δρόμο μετά από καβγά που είχε με τον προσωπικό του γυμναστή κατά την διάρκεια γεύματος σε εστιατόριο του Χόλιγουντ.