Νέες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της αποτελεί η απόφαση της -πανέξυπνης- Δούκισσας του Κέμπριτζ, κοινώς Κάθριν Μίντλετον, να μη φορέσει δωρεάν ρούχα από γνωστούς οίκους μόδας στο επίσημο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον Καναδά.

Ο εκπρόσωπος του ζεύγους ανέφερε ότι η Δούκισσα «έχει πολιτική να μη δέχεται προσφορές (από μεγάλους οίκους) για δωρεάν ρούχα. Ποτέ δεν συζητάμε τις τιμές που καταβάλλονται για το καθένα ρούχο ξεχωριστά -αυτό παραμένει προσωπική υπόθεση μεταξύ της Δούκισσας και των σχεδιαστών. Δεν πρόκειται να λάβει κανένα ξεχωριστό προϋπολογισμό για την περιοδεία της στον Καναδά και την Καλιφόρνια».

Κατά τα’ άλλα, η Δούκισσα ετοιμάζει την γκαρνταρόμπα της για τις πολλές εκδηλώσεις του ταξιδιού και αισθάνεται «εντελώς ευτυχισμένη και σίγουρη» που ντύνεται χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία.

Η απουσία στιλίστα στο πρώτο επίσημο υπερατλαντικό ταξίδι της Κέιτ έγινε θέμα προ ημερών όταν η νεόνυμφη ανέφερε μέσω εκπροσώπου της ότι … «δεν θέλει να γίνει κρεμάστρα για ρούχα» και τον μόνο που θα χρησιμοποιήσει είναι τον προσωπικό της κομμωτή, Τζέιμς Πράις.

Όπως ανακοινώθηκε, μαζί με το ζευγάρι στις ΗΠΑ θα ταξιδέψουν επτά άνθρωποι μεταξύ των οποίων δύο εκπρόσωποι Τύπου και δύο γραμματείς έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το πρωτόκολλο θα ακολουθηθεί κατά γράμμα.

Η «πριγκιπική» παρέα θα πετάξει για Καναδά στις 30 Ιουνίου όπου θα μείνει μέχρι τις 8 Ιουλίου και στη συνέχεια θα βρεθεί για δύο μέρες στο Λος Άντζελες.