Οι θαυμάστριες του Τζορτζ Κλούνεϊ μπορούν να γιορτάσουν. ΄Υστερα από δύο χρόνια σχέσης με το 32χρονο μοντέλο, την ιταλίδα Ελιζαμπέτα Κανάλις ο πιο δημοφιλής, ίσως εργένης παγκοσμίως ξαναγυρίζει στο … βίο που ξέρει ιδιαίτερα καλά.

«Δεν είμαστε μαζί πια. Είναι πολύ δύσκολο, πολύ προσωπικό και ελπίζουμε όλοι να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας», ανέφερε με ανακοίνωση εκπρόσωπος του 50χρονου σταρ.

Ο Τζορτζ Κλούνει γεννήθηκε στις 6 Μαϊου 1961 στο Κεντάκι. Ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από την τηλεοπτική ιατρική σειρά E. R.

Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες και έχει κερδίσει την φήμη ενός από του πιο καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες του Χόλιγουντ.

Ιδιαίτερα γνωστή είναι και η φιλανθρωπική του δράση καθώς και οι φιλελεύθερες πολιτικές του απόψεις. Ο Κλούνεϊ που έχει βραβευθεί με Όσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου για το δραματικό φιλμ «Syriana» έχει παντρευτεί μια φορά.

Με τη σύζυγό του, την 51χρονη Τάλια Μπάλσαμ έμειναν παντρεμένοι από το 1989 έως το 1993. ΄Εκτοτε παραμένει ελεύθερος κι ωραίος.